zallwe

  • ۰
  • ۰

آماده گردن ترگیب آمیلوز

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

آماده کردن ترکیب آمیلوز در برگهای Arabidopsis

مکانیسم ترکیب آمیلوز را در برگ های Arabidopsis با استفاده از تکنیک های برچسب زنی C بررسی کردیم. در ابتدا این فرضیه را امتحان کردیم که ممکن است malto – oligosaccharides (MOS) به عنوان چاشنی (آستر) برای سنتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. متوجه شدیم ترکیب افزوده شده آمیلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوکز ADP تهیه می شود و MOS تهیه می شود و MOS که با دانه ها مقایسه شده با گلوکز ADP تهیه می گردد. علاوه بر این، با استفاده از گیاهان تغییر پذیر (Matant) جمع آوری کننده MOS متوجه شدیم که نسبت به نوع وحشی آمیلوز بیشتری ترکیب گردید که به مقدار MOS در Vivo ارتباط دارد. زمانی که گیاهان تغییر پذیر و نوع وحشی در موقعیت هایی که هر دو خطوط دارای محتوی مشابه MOS هستند، آزمایش گردیدند، هیچ تفاوتی در ترکیب آمیلوز مشاهده نشده همچنین فرضیه ای را آزمایش کردیم که ممکن است شاخه های آمیلو پکتین به عنوان چاشنی برای سینتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. در این مدل شاخه های کشیده آمیلو پکتین برای شکل دادن آمیلوز پشت سر هم شکافته می شوند. آزمایشات تعقیب پالس (ضربه) را انجام دادیم پالس گلوکز ADP برای دانه های جدا شده نشاسته یا CO2 را برای گیاهان سالم به کار بردیم، و با دوره تعقیب در اشکال فرعی بدون برچسب دنبال شد. هیچ انتقال برچسب را از قسمتی از آمیلو پکتین به بخش آمیلوز نشاسته در دانه های جدا شده نشاسته و برگ های سالم با وجود تنوع دوره زمانی تجارب و با استفاده از مسیر تغییر پذیری که نشاسته با مقدار بالایی آمیلوز در آن ترکیب می شود، کشف نکردیم. بنابراین هیچ مدرکی در ترکیب آمیلوز آستر شده Arabidopsis در Arabidopsis وجود ندارد. در نظر می گیریم که MOS آسترهایی برای ترکیب آمیلوز در برگ های Arabidopsis هستند.

نشاسته از دو پلیمر گلوکان (glucan): آمیلو پکتین و آمیلوز تشکیل شده است % 70 یا بیشتر نشاسته گیاهان نوع وحشی، آمیلوپکتین است. آن مولکول بزرگی است که به اندازه زیادی شاخه بندی شده در حالی که آمیلوز کوچکتر بوده و زیاد شاخه بندی نشده است مولکول های آمیلو پکتین برای شکل دادن ماتریکس نیمه بلوری سازماندهی شده اند و مولکول های آمیلوز در حالت نامنظمی در این ماتریکس قرار دارند. آمیلوز و آمیلو پکتین به طور همزمان در طور بیوسنتز دانه نشاسته ترکیب می شوند. بررسی ضد حسی و جهشی نشان داده که ستیاز نشاسته دانه محدود آنزیم 1 منحصرا مسئول ترکیب آمیلوز است. ایزو فرم های سیتاز نشاسته که مسئول ترکیب آمیلو پکتین هستند اساسا به همراه بخشی از این پروتئین هایی که در ماتریکس دانه گنجانده شده اند در شکل قابل حل Plastid جای گرفته اند. بنابراین، حتی زمانی که دانه ها محدود هستند این ایزوفرم ها آمیلوز را ترکیب نمی کنند.

GPSS انتقال باقیمانده گلوکزی یک ADP-GlC را در انتهای کاهش ناپذیر آستر گلوکان کاتالیز میکند، اما نوع این آستر در Vivo مشخص نیست. در ابتدا، ممکن است MOS قابل حل به عنوان استر برای ترکیب آمیلوز عمل کند. زمانی که با دانه های مجزای نشاسته نخود فرنگی، سیب زمینی و جلبک سبز غیر سلولی Chlamydomonas reinhardtii تهیه می شود، MOS بین دو و هفت واحد گلوکز در طول برای شکل دادن آمیلوز در حدود ماتریکس دانه از طریق افزودن گلوکز از گلوکز ADP کشیده می شوند دوما ممکن است شاخه های آمیلو پکتین در حدود ماتریکس از طریق GBSS کشیده و سپس برای شکل دادن آمیلوز شکافته شوند. کار اخیر با دانه های نشاسته که از C. reinhardtii جدا شده این ایده را تضمین کرده است. Vandewal و همکارانش دریافتند که گلوکز گلوکز ADP داخل بخشی از آمیلو پکتین ادغام می شود اما در طول رشد نهفته دانه ها، به بخش آمیلوز انتقال می یابد. در طی این رشد نهفته نیز محتوی آمیلوز در دانه ها افزایش می یابد. این نتایج مطابق ایده ای است که آمیلو پکتین برای GBSS آستر است و آمیلوز از طریق شکافتن زنجیره طولنی توسط فعل و انفعال آنزیمی نامشخص شکل می یابد.

GBSS در حدود دانه های نشاسته ای که از سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و embryos نخود فرنگی جدا شده نیز می تواند گلوکز از گلوکز ADP به شاخه های آمیلو پکتین انتقال دهد. بنابراین برای این گونه هایی که شاخه ها برای شکل دادن آمیلوز شکافته می شوند مدرکی وجود ندارد.

هر دو مدل برا چیدن برگ و ترکیب آمیلوز براساس آزمایشاتی است که در Uitro (مایع زجاجیه) انجام شده اگر چه با فراهم آوردن سرنخ های حیاتی، چنین آزمایشاتی نمی تواند نوع آستر را برای ترکیب آمیلوز در Vivo آنزیم های قابل حل ترکیب نشاسته سایر اجزای Plastid شسته شده و ترکیبات آمیلوز در انزوا روی می دهد. این ممکن است شامل فاکتورهایی نشود که بر ترکیب آمیلوز در









سایر محصولات :
آماده گردن ترگیب آمیلوز

آماده گردن ترگیب آمیلوز ...

تحقیق اجرای بتن ریزی حجیم در هوای گرم

تحقیق اجرای بتن ریزی حجیم در...

آماده کردن ترکیب آمیلوز 9ص

آماده کردن ترکیب آمیلوز 9ص...

پاورپوینتی در مورد نقش عایق ها درصنعت برق

پاورپوینتی در مورد نقش...

تحقیق در مورد خرده نکته‌ها‌یی در باب اخلاق تجارت the ethics of business 13ص

تحقیق در مورد خرده نکته‌ها‌یی در...

کارآموزی معماری، شهرداری منطقه 2، شهرسازی منطقه 2..

کارآموزی معماری، شهرداری منطقه 2، شهرسازی...

تحقیق آسم

تحقیق آسم...

آلودگی هوا13 ص

آلودگی هوا13 ص...

تحقیق ابوریحان بیرونی

تحقیق ابوریحان بیرونی...

پاورپوینتی در مورد نظام های اقتصادی

پاورپوینتی در مورد نظام های...

تحقیق احداث سد بتنی 2 قوسی به ارتفاع 205 متر به منظور ذخیره آب

تحقیق احداث سد بتنی 2...

تحقیق در مورد خرافات چیست؟ 18 ص

تحقیق در مورد خرافات...

آلودگی هوا

آلودگی هوا...

تحقیق ‌آثارکانی ها و سنگ ها در تأمین انرژی

تحقیق ‌آثارکانی ها و سنگ...

پاورپوینتی در مورد نظام سیاسی اسلام

پاورپوینتی در مورد...

فایل کارآموزی مهندسی کشاورزی جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش

فایل کارآموزی مهندسی...

آلودگی هوا 2

آلودگی هوا 2...

تحقیق 13آبان روز مبارزه با استکبار جهانی

تحقیق 13آبان روز مبارزه با استکبار...

دانلود فایل کارآموزی در تعمیر گاه مجاز ..

دانلود فایل کارآموزی در تعمیر گاه مجاز...

تحقیق در مورد خداشناسى از راه فطرت

تحقیق در مورد خداشناسى از...

آلودگی مواد نفتی در خلیج فارس

آلودگی مواد نفتی در خلیج فارس...

تحقیق 13 آبان روز دانش آموز

تحقیق 13 آبان روز...

پاورپوینتی در مورد نحوه مدیریت و نگارش فرایندهای آموزشی

پاورپوینتی در مورد نحوه...

کارآموزی در شهرک صنعتی خیام نیشابور..

کارآموزی در شهرک...

تحقیق آداب بختیاری

تحقیق آداب بختیاری...

آلودگی محیط زیست

آلودگی محیط زیست...

فایل کارآموزی، شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان نورد ،500 رشته برق_کنترل

فایل کارآموزی، شرکت سهامی ذوب...

تحقیق در مورد خدا در قرآن

تحقیق در مورد...

دانلود فایل کارآموزی کامپیوتر، شبکه بندی فرمانداری شهرستان پلدشت ..

دانلود فایل کارآموزی کامپیوتر،...

آلودگی محیط زیست 2

آلودگی محیط زیست 2...

کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش..

کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش.....

پاورپوینتی در مورد نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

پاورپوینتی در مورد...

آلودگی صوتی2

آلودگی صوتی2...

فایل نقش سیستم اگزوز در خودرو ها، شرکت اگزور خودرو خراسان

فایل نقش سیستم اگزوز در...

دانلود فایل کارآموزی گیاهپزشکی، اصلاح ذرت ، سویا ، سورگوم، ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی عراق محله ..

دانلود فایل کارآموزی گیاهپزشکی، اصلاح ذرت ،...

آلودگی صوتی

آلودگی صوتی...

پاورپوینتی در مورد مهدویت

پاورپوینتی در مورد مهدویت...

تحقیق در مورد حکومت و عدالت 17 ص

تحقیق در مورد حکومت...

آلودگی صوتی ، غول آرام 24ص

آلودگی صوتی ، غول آرام 24ص...

فایل گزارش کار آموزی، ساخت و تولید

فایل گزارش کار...

کارآموزی نقشه کشی معماری، روش های منظرسازی و طراحی فضای سبز و .....

کارآموزی نقشه کشی معماری، روش های منظرسازی...

پاورپوینتی در مورد نامه نگاری

پاورپوینتی در مورد نامه نگاری...

آلودگی صوتی 6ص

آلودگی صوتی 6ص...

دانلود فایل پروژه کارآموزی کارخانه ارس پر بنیس ..

دانلود فایل پروژه کارآموزی کارخانه ارس...

تحقیق در مورد حکومت حضرت علی

تحقیق در مورد حکومت...

آلودگی صوتی 2

آلودگی صوتی 2...

فایل کارآموزی پتروشیمی مارون، واحد سرویسهای جانبی و برجهای خنک کننده

فایل کارآموزی پتروشیمی مارون، واحد سرویسهای جانبی...

پاورپوینتی در مورد موضوع توضیحاتی مربوط به کنفرانس درس 5

پاورپوینتی در مورد موضوع...

کارآموزی نقشه کشی صنعتی، ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها ..

کارآموزی نقشه کشی صنعتی، ابزار دقیق...

آلودگی ترافیک 8ص

آلودگی ترافیک ...

گزارش کار‌آموزی کارگاه ریخته گری 34 ص
گزارش کارگاه شرکت زیمنس قسمت روتور 65 ص
گزارش کارورزی شرکت هانی چاپ قم مهندسی شیمی گاز 120 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
شیر
طلا
ساخت و تولید Manufacturing & pro 13 ص
طلاق
لیست کارآفرینی word
بودجه ریزی عملیاتی
با بهرام شیردل 41 ص

کلمات کلیدی :های میلو پکتین رای رکیب میلوز ادن میلوز کافته گیاهان غییر پذیر گردن رگیب میلوز ماده گردن رگیب میلو پکتین رکیب میلوز انه های گلوکز adp های میلو اخه های ادن میلوز میلوز نشاسته پکتین گلوکز ماتریکس نتقال گیاهان محدود
  • ۹۶/۰۹/۰۶
  • مدیر وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی